img

Фітокомплекс для покращення обміну речовин Норм

(5)
Наявність: Так
172 грн
- +

30 капсул

Норм – це натуральний природний комплекс, створений для очищення кишечника, нормалізації травлення та покращення обміну речовин. Завдяки гармонійному поєднанню рослинних компонентів, він діє всебічно, сприяючи оздоровленню організму.

  • Клітковина пажитника й артишоку покращує випорожнення та очищає кишечник.
  • Дубильні речовини артишоку та брусниці, фітостероїди пажитника зменшують запалення травного тракту.
  • Інулін артишоку, стевіозиди стевії та урсолова кислота м’яти сприяють нормалізації рівня цукру в крові.

Комплекс збагачений таурином, біотином, хромом та вітамінами групи B, що сприяє відновленню метаболізму та прискоренню процесу спалювання жиру. Рекомендується при ожирінні, атеросклерозі, запальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту й сечостатевої системи, дискінезії жовчовивідних шляхів, діабеті та закрепах.

Переваги:

🔹 Синергетична взаємодія пророщених зерен злаків і лікарських рослин підсилює ефективність комплексу.
🔹 Формула доповнена вітамінами групи B та хелатною формою хрому.

Дія:

✔ Збалансовує обмінні процеси.
✔ Виводить токсини та шкідливі речовини.
✔ Стимулює метаболізм і покращує травлення.
✔ Відновлює дефіцит поживних речовин.

Протипоказання: Вагітність, період грудного вигодовування, вік до 7 років, а також підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

Пажитник (насіння)

Пажитник багатий на клітковину, що сприяє очищенню кишечника та виведенню шкідливих сполук, покращуючи процеси всмоктування. Завдяки високому вмісту кальцію він активізує перистальтику та сприяє швидкому виведенню токсинів. Також містить стероїдні сапоніни, які гармонізують обмін речовин, стабілізують гормональний баланс та зменшують хронічні запальні процеси.

Артишок (трава)

Хлорогенова та кавова кислоти артишоку стимулюють скорочення кишечника та жовчного міхура, сприяючи їх своєчасному спорожненню. Пектин покращує формування калових мас, дубильні речовини усувають запалення та загоюють виразки, а органічні кислоти діють як антисептики, нормалізуючи мікрофлору. Завдяки вмісту інуліну артишок допомагає знижувати рівень глюкози в крові, запобігає накопиченню жирів у клітинах та активізує метаболізм.

Брусниця (листя)

Брусниця є джерелом фенолглікозидів і дубильних речовин. Глікозид арбутин має протимікробну, сечогінну та жовчогінну дію, що допомагає усувати запалення в сечостатевій системі та жовчному міхурі. Це сприяє ефективному виведенню продуктів метаболізму та прискорює обмін речовин.

М’ята перцева

Містить ментол, дубильні речовини та лімолен, які зменшують запалення, біль і газоутворення, нормалізуючи травлення. Урсолова кислота, що входить до її складу, підвищує чутливість клітинних рецепторів до інсуліну, що є важливим для людей із діабетом 2-го типу. Це допомагає знижувати рівень цукру в крові та уповільнює процес утворення жирових відкладень.

Стевія

Стевіозиди – природні підсолоджувачі, які впливають на фермент, відповідальний за енергетичний баланс клітин кишечника. Вони покращують всмоктування корисних речовин та активізують роботу шлунково-кишкового тракту. Також стевіозиди мають сечогінну дію, сприяючи виведенню надлишкової глюкози та запобігаючи її повторному всмоктуванню в нирках.

Таурин і біотин

Ці сполуки беруть участь у процесах жирового обміну. Таурин покращує засвоєння жирів шляхом взаємодії з жовчними кислотами, сприяючи їх ефективному розщепленню. Він також стимулює метаболізм у тканинах, сприяючи спалюванню жиру. Біотин активує ферменти, що беруть участь у перетворенні жирів на енергію.

Вітамін А

Необхідний для синтезу ферментів, гормонів, ДНК-нуклеозидів та ліпопротеїдів, які входять до складу клітинних мембран. Відіграє важливу роль у регуляції обмінних процесів.

Вітаміни В1, В2, В6 та аскорбінова кислота

Забезпечують нормальний жировий і вуглеводний обмін, сприяють зниженню рівня холестерину в крові та покращують засвоєння глюкози клітинами.

Хром піколінат

Стимулює дію інсуліну, допомагаючи нормалізувати рівень цукру в крові. Сприяє розщепленню жирів, запобігає утворенню холестеринових бляшок у судинах, знижує потяг до солодкого та допомагає контролювати апетит.

Пророщені зерна злаків (овес, пшениця, кукурудза)

Містять білки, амінокислоти, вітаміни, мікроелементи, ферменти, фітогормони та легкодоступні вуглеводи, які покращують обмін речовин. Пророщені зерна сприяють відновленню корисного мікробіому кишечника після перенесених інфекційних хвороб, антибіотикотерапії, хіміотерапії, операцій та гемодіалізу.

Призначення порушення обміну ліпідів, вуглеводів і білків, а також їхні ускладнення, зокрема метаболічний синдром, інсулінорезистентність, цукровий діабет 2-го типу та жировий гепатоз печінки. Поліпшення стану при дискінезії жовчовивідних шляхів і запорах.
Спосіб використання Дорослим та дітям від 12 років рекомендується приймати по одній капсулі двічі на день перед їжею, запиваючи водою, діти 7-12 років - по одній капсулі на день. Рекомендована тривалість прийому становить від 30. Повторний курс можливий після перерви тривалістю 1 міс.
Склад - Пророщені зерна вівса, пшениці, кукурудзи - Листя брусниці (Vaccinium vitis-idaea) - М’ята перцева (Mentha piperita) - Трава артишоку (Cynara scolymus) - Шишки хмелю (Humulus lupulus) - Насіння пажитника (Trigonella foenum-graecum) - Стевія (Stevia rebaudiana) Вміст в 1 капсулі, мг: - таурин 30 - вітамін С (аскорбінова кислота) 20 - вітамін В1 (тіаміну гідрохлорид) 1 вітамін В2 (рибофлавін) 1 вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) 1 вітамін А (ретинілацетат) 0,3 біотин 0,075 хром піколінат 0,025